Materiaalverhuur en tarieven

Kano’s, kajak’s waterfietsen

Met onze 1 persoons kajaks of 3 a 4 persoons kano’s kan je het Zuiderpark op een bijzondere manier vanaf het water ontdekken. Natuurlijk kan je gewoon een uurtje op de kanovijver varen, maar je kunt ook verschillende tochten maken.

In een uur maak je al het rondje Ahoy, langs het kleine eilandje en onder 4 bruggetjes door.

Wil je het park echt ontdekken dan ga je onder de Zuiderparkweg doorrichting de molen. Als je door een van de duikers gaat dan kom je zelfs in Carnisse terecht. Je staat verbaasd over hoeveel dieren je in deze tocht van ca2,5 uur tegen komt.

Je kan natuurlijk ook Romantisch met z’n tweeën of gezellig met het hele gezin rond varen in onze waterfietsen. Onze twee- en vier persoons waterfietsen zorgen ervoor dat je plezier hebt op het water. Lekker dobberen op de kanovijver of sportief een rondje Ahoy doen, aan jou de keuze.

Steppen

Met onze steppen voor volwassenen wordt het grootste stadspark van Nederland opeens een stuk kleiner.

Want zelfs als je dit voor de eerste keer doet zal  je zien dat je binnen een half uur het terras van Koriander aan het andere kant van het park bereikt hebt. Sportief bewegen en relaxed genieten.

Boerengolf

Geen elitair gedoe, maar ook niet echt boers. Een stok met een klomp is de golfstick en de bal is een minivoetbal.

18 rode vlaggetjes wijzen je de weg door het park. Je speelt het groep tegen groep. Het toppunt van gezelligheid en het is bijna sportief.

Superboom GPS Route

In een interactieve route, waarbij het GPS apparaat allerlei vragen stelt die je op het apparaat moet beantwoorden, ga je op zoek naar ‘Superboom’. Onderweg komen je verschillende boomhelden als ‘Boom van een vent’ en ‘Slanke Den’ tegen. De boomhelden komen goed van pas bij ‘gevaren’ die op de loer liggen. Aan eind van de route is de conclusie dat bomen en mensen elkaar nodig hebben! Het doel van de route is kinderen  het park te laten ontdekken en ze daar een leuke en leerzame ervaring te geven.

De route loopt van het Zuiderpark Activiteiten Point bij de kanovijver naar kinderboerderij de Molenwei. Deze twee voorzieningen in het park worden zo met elkaar verbonden.

De route duurt ca 1,5 uur.

Tarieven

Materiaal

Personen

Tijd

Prijs

Kajak kind

1

1 uur

€7,50

Extra uur

-

Hele dag

€20,00

Kajak volwassen

1

1 uur

€7,50

Extra uur

-

Hele dag

€20,00

Canadese kano

2-4

1 uur

€10,00

Extra uur

-

Hele dag

€25,00

Step

1

1 uur

€7,50

Extra uur

-

Hele dag

€15,00

Waterfiets 2-persoons

2

30 min

€5,00

1 uur

€10,00

Waterfiets 4-persoons

4

30 min

€7,50

1 uur

€12,50

Superboom GPS-route

1-4

Per GPS-apparaat

€5,00

 

 

 

 

Kinderfeestje

10

1,5 uur

€125,00

* Elk extra persoon €12,50

Lasergame

10

1,5

€125,00

* Elk extra persoon €12,50